Peter Becker

Univ.-Prof. Dr. Peter Becker

Professor für Österreichische Geschichte, Geschichte des 19. und 20. Jahrhunderts

"Unsere Doctoral School ist ein Ort des produktiven Nachdenkens und des freien Austausches von und über Ideen. Dieser Ort ist für unsere Fellows geschaffen und wird von Ihnen ganz maßgeblich selbst gestaltet. Auf die zahlreichen intellektuellen Abenteuer, die hier stattfinden werden, freue ich mich."

Basema Hamarneh

Univ.-Prof. Dr. Basema Harmaneh, PhD

Professorin für Spätantike und Frühchristliche Archäologie

"Developed in the heart of the solid academic humanities tradition of the University of Vienna, our doctoral school intends to provide the ideal setting to enhance the international, and social visibility of our doctoral students. We firmly believe that support, education and training of the young scholars of tomorrow is the best way to bridge future challenges, to be a dynamic part of the innovation chain."

Kerstin von Lingen

Stellvertretende Leiterin

Univ.-Prof. Dr. Kerstin von Lingen M.A.

Professorin für Zeitgeschichte – Vergleichende Diktatur-, Gewalt- und Genozidforschung

"Our doctoral school is a vibrant community, uniting many different fields and methods, where we listen and learn from each other. New perspectives and horizons are waiting to open up to you!"